Призиви за търсене на правна отговорност от Тити Папазов се

...
Призиви за търсене на правна отговорност от Тити Папазов се
Коментари Харесай

Вълна от гняв срещу Тити Папазов! Хората настояват за търсене на отговорност

Призиви за търсене на правна отговорност от Тити Папазов се популяризират в обществените мрежи. Причината е казусът със остригано момиче, която той показа в подкаста на известния рапър Тото преди време. След фрапиращата експанзия против 18-годишната госпожица от Стара Загора, която бе оставена с десетки рани от макетен нож, остригана коса и строшен нос, публичното внимание се насочи и към президента на баскетболния клуб на " Левски ".

Припомняме, че пред рапъра Тото Папазов разкри, че в предишното е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов доста непосредствен другар. За да я " накаже ", Папазов опитал да остриже косата ѝ. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в нейната коса.

Много хора се възмутиха, че в диалога сред Тото и Папазов свободно се приказва за насилието над момичето, а публиката се забавлява с описа. В обществените мрежи жители разясняват с яд изявлението, само че се появи и пост, в който се споделят нови детайлности от профил с името на певицата Йоана Захариева-Йоко, която твърди, че познава момичето от описа.

Публикуваме коментара без редакторска интервенция, правописът е непокътнат:

" За страдание момичето, за което Тити описа беше моя съученичка. Ужасът тогава беше жесток за всички ни. Гергана (така се казва) след случката повече в никакъв случай не се върна в клас и ние в никакъв случай повече не я видяхме. Чухме, че е емигрирала отвън България. 

Ситуацията при Тото в предаването мина хей по този начин, апропо. Той няма никаква виновност за безрасъдното изявление на този психопат Тити, тъй като прозвуча съвсем на смешка. Тръпки ме побиха когато чух по какъв начин безогледно " индивидът " Тити Папазов се похвали пред множеството фенове в залата и интернет, по какъв начин е постъпил с едно момиче в нежна възраст, нашето момиче, което още нямаше 18. Само не помни да се допохвали, че е я е вързал с белезници за парното преди да стартира да я подстригва и я оставя по този начин, заключена, сред 24-48 часа, до момента в който я намерят околните й тогава. "



Дали казаното от нея е истина, не е доказано.

Припомняме, че в канала на Йонислав Йотов в YouTube, където бе излъчен и записът от диалога с Тити Папазов, към този момент няма нито едно видео.

По непотвърдена информация повода са отчети поради изявлението на Папазов и предходни докладвания.

Вижте и някои отзиви на жители, предизвикани от припомнения роман на треньора:
" Трагедията е, че видеото не е жигосано над 4 месеца и нямаше да бъде отстранено, в случай че не беше казусът с Дебора. Трагедията е, че над 229 000 са го гледали, смяли са се, намирайки го за занимателно. Това е толерантност и приемливост към насилието, за която цялото ни общество е отговорно и която построява средата, в която се раждат и възпитават насилниците! ", написа Петя К.  " Съд и завор ", приканва Венелин Д.
  " Не може ли да бъде съден на база на това признание - момичето по неговите думи е било единствено на 16 г? ", чуди се Калояна К.  " Прокуратурата ще се самосезира, в случай че свидетел на случая подаде сигнал ", твърди Нели Д.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР