Приют за животни в Северна Каролина, САЩ, издирва собственика на

...
Приют за животни в Северна Каролина, САЩ, издирва собственика на
Коментари Харесай

Необичаен гост в приют за животни

Приют за животни в Северна Каролина, Съединени американски щати, търси притежателя на един извънредно пълен посетител - 14-килограмов котарак, заяви Дарик. От приюта на окръг Чатъм са споделили фотография на тантурестия посетител, съпроводена от посланието: " Някой познава ли този котарак? Той тежи 14 кг! Очевидно някой се грижи за него, макар че се озова при нас като скитник ".

Служителите не са съумели да открият идентификационен чип, макар че са употребявали два разнообразни скенера. От приюта допълват, че не са попаднали на известия за изгубени котки, както и че до момента никой не се е свързал с тях, с цел да потърси дебелия питомец.

" Лично аз не съм виждала толкоз огромна котка за 10-те години, откогато работя тук. Преди това съм била във ветеринарна клиника и също не съм попадала на толкоз дебело създание ", споделя служителката Джини Дженрет.

Огромният посетител доста надвишава оптималното тегло за типа си, което демонстрира, че не е прекарал дълго време на независимост.

Ако притежателите на косматия тулуп не го потърсят до една седмица, той ще бъде препоръчан за осиновяване. Тъй като се е трансформирал в звезда, за него ще бъде проведен самобитен търг. Желаещите да осиновят дундьото ще би трябвало да потвърдят, че са подготвени освен да се грижат за него, само че и да разпилян съществени средства за проучвания, тренировки и особено направена от ветеринар диета.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР