Приятелят на OFFNews Иван Калчев-Глиги, който замина за Украйна, за

...
Приятелят на OFFNews Иван Калчев-Глиги, който замина за Украйна, за
Коментари Харесай

Глиги от ДБ към Костадинов: В Украйна съм от 10 март, подкрепяй военната помощ или отивай от грешната страна на фронта |

Приятелят на OFFNews Иван Калчев-Глиги, който отпътува за Украйна, с цел да се включи към задграничния легион за защита против нашествениците, отговори от фронта на водача на Възраждане Костадин Костадинов. 

В пленарна зала през вчерашния ден Костадинов че парламентарната му група ще поддържа предлагането на Демократична България да се даде военна помощ на Украйна, в случай че депутатите Демократична България персонално занесат оръжията в Украйна и се включат като доброволци.

Калчев, който е в националното управление на " Зелено придвижване ", част от Демократична България, отговори на Костадинов във фейсбук.

Публикуваме поста му без редакторска интервенция:

Прибираме се през днешния ден от задача, оставям си автомата, смъквам си бронежилетката и каската, разтварям си една полева дажба - всичките са помощ от съдружниците, включвам се към старлинка и какво да видя - копейката споделил, че ще поддържа гласуването за изпращане на военна помощ, в случай че някой от Демократична България отиде да се бие в Украйна. 

Принципно Костадинов ме познава персонално, запознахме се по време на лятната предизборна акция, заговорихме се по какъв начин Вътрешна македонска революционна организация се трансформира в МВРО. Поспорихме през коя година Прасимир взе цялата власт и направи от македонските сдружения партия, аз бях уверен, че това беше през 1999 година, той твърдеше нещо друго.

Явно от бояришника му се губят мемоари, тъй че употребявам случая да му припомня, че съм тук от 10 март, и в този момент да си извърши каквото е споделил.
Или да си събере мешката и да отива на неверната страна на фронта. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР