Приятелко, ти си кучка. Да, точно ти, която в момента

...
Приятелко, ти си кучка. Да, точно ти, която в момента
Коментари Харесай

Всички жени са кучки!

Приятелко, ти си кучка. Да, тъкмо ти, която сега четеш това изречение. Ще кажеш, че не те познавам и не мога да генерализирам по този начин и ще бъдеш права. Ще кажеш, че думата “кучка” е много обидна, само че за това няма да бъдеш права. Крайно време е да спрем да се засягаме от една нищо и никаква дума и да приемем обстоятелството, че всяка една от нас е малко гадничка, ей по този начин, чисто по женски.

Ето за какво преди да се почувстваш наранена, желая да си отговориш на няколко въпроса и по-късно да прецениш дали съм права в това мое изказване.
 Любимият серум за мигли на Меган Маркъл ще разкраси и твоите мигли Edna предлага Любимият серум за мигли на Меган Маркъл ще разкраси и твоите мигли
Случвало ли ти се е да си в компанията на друга жена и в мига, в който тя си тръгне, да започнеш да я обсъждаш с останалите?

Който е почтен, дано пръв хвърли камъка. Според мен такова е ситуацията и с този въпрос. Всяка една от нас го е правила, дали умишлено или не напълно. Просто е в природата ни да обсъждаме дамите към нас, дали тъй като ги считаме за съпернички или желаеме да изтъкнем личното си предимство. Това може да ни сплоти с дамския колектив към нас или пък да ни открои като жена, която е водач на мнение (добро или лошо).

Случвало ли ти се е да пожелаеш мъжа на ближната си и да прибегнеш до подмолни техники и леки флиртове, с цел да ѝ го отнемеш или най-малко да го впечатлиш?

На всеки се е случвало най-малко един път в живота да се влюби в несъответствуващия, в неразрешения плод, само че да го желае по този начин мощно, че да потъпче моралните си граници и даже малко от достолепието си. В това число включвам и бягането след непознат мъж. Всяка жена е способна да оглупее от обич и да се трансформира в "кучката, която смъква мъжа ми ".

 дами Thinkstock

Случвало ли ти се е да бъдеш малко гадна и злобна, тъй като знаеш, че единствено по този начин ще постигнеш своето?

Една другарка ми показа, че ѝ се налагало да бъде безспорна кучка в офиса, с цел да завоюва уважението на сътрудниците си (особено на тези от мъжки пол), тъй като никой не чувал мнението ѝ, когато била блага, добра и смирена. Това самопризнание ме остави озадачена и загрижена за метода, по който се върти днешния свят.

Случвало ли ти се е някой да ти е противен без особена причина и това да те кара да се държиш неприятно с него?

Жените имаме неповторимата дарба да превключим от положение на положителни приятелки до смъртни врагове за 0.5 секунди, тъй като някой ни е настъпил не където би трябвало. Както нееднократно съм споделила - дамите схващат дамите и се ненавиждат между тях.

 дами Thinkstock

Сложни същества сме и си го вършим още по-сложно сами. Понякога сме кучки, всяка една от нас, най-малко в един миг, даже без да го желаеме. В природата ни е. Толкова е просто. И не трябва да се наскърбяваме от това, а да се опитаме да податлив малко ураганите с женски имена, които носим в душите си.

А ти? Как отговори на въпросите, които ти зададох? Правила ли си най-малко едно от тези неща. Ако си - добре пристигнала в тима на кучките, тук е прелестно. Ако не си - апелирам те, пиши ми и ми разкрий каква е тайната!  wink
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР