Приятел на фолк певеца Крум е подпалил автомобила му, разкри

...
Приятел на фолк певеца Крум е подпалил автомобила му, разкри
Коментари Харесай

Приятел подпали колата на Крум! Дал му пари, за да не го издаде

Приятел на фолк артиста Крум е запалил автомобила му, разкри самият той, научи HotArena.

Изпълнителят разкри, че е получил пари от причинителя, като се договорили да не го издава в полицията.

За палежа през февруари Крум разкри детайлностите първо пред „ Телеграф “, като акцентира, че има съществени съмнения. „ Не разбрах кой стои зад случая от полицията, научих от мои персонални източници. Не желая да загатвам индивида, защото към този момент се разбрахме между тях, има аргументи да не издавам кой е. Получих поисканата отплата. Парите са най-малкото за цялата излагация “, разкрива Крум.

Допълва, че 10 дни след палежа е закупил чисто нов автомобил, само че сумата и моделът остават в загадка.

Почти забравих остарялата си кола, понякога някой ми припомня за случилото се. Единственото, което мога да споделя, е, че укривам суперджип в гаража си, само че няма да изпадам в детайлности “, продължава Крум.

Пролича си, че другар сигурно не ми е, само че се познаваме доста добре. Казах, че в случай че още нещо ми се случи, което по някакъв метод да ме накара да се усъмня още веднъж в него, меко казано ще го държа под отговорност – ще го издам на полицията, ще си понесе и всичко, което се базира на личностни взаимоотношения. Едва ли ще бъда притесняван скоро “, споделя Крум.

Певецът отпътува за Халкидики на Великден. Там ще бъде с гаджето си и свои другари. Мацката за в този момент държи в загадка. Признава, че се е върнал в Ара Мюзик.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР