Привържениците на Локомотив Пловдив от фракцията “Трибуна Бесика съобщиха част

...
Привържениците на Локомотив Пловдив от фракцията “Трибуна Бесика съобщиха част
Коментари Харесай

Чопленето на слънчоглед и седенето на трибуна Бесика са забранени - вижте правилата!

Привържениците на Локомотив Пловдив от фракцията “Трибуна Бесика ” оповестиха част от разпоредбите, които ще се ползват за прилагане на новата естрада “Бесика ”.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
От тях стана ясно, че чопленето на слънчоглед както и стоенето на седалките е неразрешено, като изключение са възрастните хора и тези с проблеми.

Освен това хората от " съмнителни общества " също не са добре пристигнали на новото украшение на “Лаута ”.

Локомотивци,

Дойде дълго чаканият ден да се завърнем на нашата естрада. Трибуната, от която ще поддържаме тима в положително и неприятно. Трибуната, на която ще бъдем ние и нашите деца! След разискване сред всички проведени групи, е време да ви представим лист с правила, които всички гости на Трибуна Бесика ще следваме:

1) Седенето не се приема (единствени изключения са възрастните хора, за които ще представим места, на които да им е комфортно да следят срещите)!

2) Подкрепата през всички 90 минути, без значение от резултата, е наложителна!

3) Забранено е носенето на продукти на тимове разнообразни от Локомотив Пловдив.

4) Телефони, фотоси, сторита, постове, тик-тоци и сходни не са желателни! Ако някой желае да гледа представянето на почитателите, може да направи това след всяка футболна среща.

5) Чопленето на семки е безусловно неразрешено! Също по този начин и мятане на всевъзможни типове отпадъци, лепене на стикери, драскане с маркери и всички други сходни дейности, които ще замърсят или ще скапват приличния тип на бранша, са неприемливи!

6) Съмнителните общества също не са добре пристигнали! Черно-бялата концепция възпитава в християнски полезностите и до момента в който Трибуна Бесика е лицето на цялата общественост, ние ще браним по всевъзможен начин нашите разбирания!

Ще се забележим в неделя и популярност за Локомотив!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР