„Притеснителна е ниската избирателна активност, затова ще си позволя още

...
„Притеснителна е ниската избирателна активност, затова ще си позволя още
Коментари Харесай

Стефан Янев: Бъдете активни, гласувайте честно и открито

„ Притеснителна е ниската изборна интензивност, по тази причина ще си разреша още един път на прикани българските жители да гласоподават почтено и намерено и да дадат своя глас за тази президентска двойка, която ще уплътни най-добре заложените в конституция пълномощия на президент и вицепрезидент. Бъдете дейни! “, с тези думи откри съвещанието на Министерски съвет служебният министър-председател Стефан Янев.

По думите му, изборите тази неделя са се провели почтено и намерено.

„ В неделя се организираха третите за тази година парламентарни избори, дружно в първия тур от изборите за президент и вицепрезидент. Искам да подчертая още един път, че без значение от предварителните внушения и клевети, че изборите няма да бъдат проведени и ще и8ма предпоставки за опорочаване на вота, те не се сбъднаха. Работата на служебният кабинет разреши българите да гласоподават свободно и почтено “, уточни още Янев.

Той показа, че към този момент има първи реакции след вота на интернационално равнище.

„ Оценката на външните наблюдаващи на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа даде позитивен резултат и адмирира напъните на Министерство на вътрешните работи да се оправи с грозни феномени като купения и корпоративния избор “, уточни още Янев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР