Притесненията около коронавируса Ковид-19 се усилват. Здравните власти насърчават поддържане

...
Притесненията около коронавируса Ковид-19 се усилват. Здравните власти насърчават поддържане
Коментари Харесай

10 романтични идеи какво да правим, когато останем вкъщи

Притесненията към ковид Ковид-19 се усилват. Здравните управляващи предизвикват поддържане на отлична персонална хигиена и отбягване на обществени контакти. С една дума, най-хубавият метод да се погрижим за здравето си е като останем у дома.

Понякога сме прекомерно заети и погълнати в персоналните си битови провокации и забравяме да обърнем внимание на дребните неща. Не стопираме да си споделяме „ Ех, в случай че имах повече време, щях да върша това или това… “

Сега е най-подходящият миг да отделите повече време за обичания си човек и да разсъните още веднъж пеперудите в стомаха си. Вижте 10 сантиментални хрумвания, с които ще сервирате дребна порция благополучие на домашната си софра.

1. Отидете на мислена почивка

 10 сантиментални хрумвания какво да вършим, когато останем у дома

Започнете да планирате идващото си пътешестване. Споделете един на различен всички тези дестинации, които желаете да посетите дружно. Разгледайте хотели, заведения за хранене и забавни забележителности в региона. Може тази концепция да не се осъществя в идващите няколко дни, само че най-малко ще можете да помечтаете дружно!

2. „ Истина или предизвикателство “

Никога не е късно да научите нещо ново за колегата си, без значение от какъв брой време сте дружно. Подходящ образец е играта „ Истина или предизвикателство “. Ако има нещо, което постоянно сте желали да попитате половинката си, в този момент е подобаващият миг!

3. Развихрете се в кухнята

Изберете си комплицирана рецепта и отправете към колегата си кулинарно предизвикателство! А даже крайният артикул да не е сполучлив, най-малко ще се посмеете дружно и ще споделите вълнението от опитването на нещо ново.

4. Домашно пътешестване на сетивата

Запалете ароматна свещ, намелете осветлението, пуснете релаксираща музика. Редувайте се да си вършиме масаж един на различен и се намажете с ароматни успокояващи масла. Прекрасно спа премеждие у дома!

5. Романтична вечеря

 10 сантиментални хрумвания какво да вършим, когато останем у дома

Събудете пеперудите в стомаха си още веднъж, все едно това е първата ви среща! Пригответе сантиментална вечеря с всичките нужни елементи – свещи, красиви принадлежности, празнични салфетки. Търсите мотив? Това, че сте дружно и се обичате е повече от задоволителна причина!

6. Танци и вино

Припомнете обичаните си песни един на различен и се потопете в ритъма на танца. Движението е здраве, а в случай че добавите към прекарването и чаша вино, още по-добре!

7. Шоколадово прелъщение

Стига с тези диети! Поглезете се с нещо сладко и обичано. Тук презентацията е не по-малко значима – без значение дали сте го приготвили у дома, или сте го купили от магазина, пригответе красива софра и споделете удоволствието с колегата си!

8. Книги и домакински уют

Четенето на книга е самотно занятие, само че това не значи, че може да го превърнете с същински сантиментален миг. Сгушете се един в различен с топло одеало, изберете си увлекателна история и четете на глас един на различен редовете, които ви впечатляват.

9. Игрална вечер за двама

 10 сантиментални хрумвания какво да вършим, когато останем у дома

Шах, домино, Черен петър, Уно, пъзел – вариантите са доста, а заниманието е обезпечено. И не забравяйте да разсъните спортния си дух!

10. Разгорещете се под завивките

Разнообразете половия си живот, пробвайте нещо ново, разкрийте вашите секрети еротични мечти.

– Инфо: edna.bg –
Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР