Притеснени сме за всички наши сънародници, които се завръщат от

...
Притеснени сме за всички наши сънародници, които се завръщат от
Коментари Харесай

Ще има ли карантина за връщащи се от Занзибар?

Притеснени сме за всички наши сънародници, които се завръщат от Африка, уточни Ангелов, визирайки Занзибар – страната, която нашумя извънредно доста през последните седмици измежду българските туристи. Ще предприемем всичко належащо, в това число и въвеждане на карантина за завръщащите се, заяви Ангелов. Това сподели здравният министър проф. Костадин Ангелов .
Министърът, който приключи от през днешния ден предизборната си акция, с цел да се концентрира върху преодоляването на обстановката с ковид в страната, заяви, че през днешния ден 4 мобилни екипа от ЦСМП-София правят имунизация в Кюстендил, като готовността е да се обезпечат спомагателни количества ваксини. Утре Ангелов ще бъде в Бургас.
С оглед на обстановката и увеличаващите се случаи на позитивни с, здравният министър бе безапелационен, че изборите ще се проведат. Направено е всичко за безвредното им осъществяване, сподели още той.
Министърът увери, че където в страната се постанова учениците ще остават по домовете си и ще минават на онлайн образование. Това се отнася и за дребните възпитаници, и за детските градини.
" Ситуацията в страната е сериозна. На няколко места се усеща сериозен напън върху лечебните заведения. С шефовете на РЗИ се разискват спомагателните ограничаващи ограничения ", сподели още проф. Ангелов и акцентира: " Няма ограничения, които не бихме въвели ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР