Притеснени бургазлии твърдят, че са забелязали страховитата вдовица от жк

...
Притеснени бургазлии твърдят, че са забелязали страховитата вдовица от жк
Коментари Харесай

Черната вдовица Веселина щъка на свобода в Лазур, бургазлии са в шок

Притеснени бургазлии настояват, че са забелязали страховитата вдовица от жк „ Лазур “ Веселина Гинева да се разхожда на независимост. Според изказванията преди към две седмици мъчителката, която е упрекната в жестокото ликвидиране на мъжа си инж. Димитър Миразчиев, е излязла от ареста, написа " Флагман ".
``
реклама

Била е видяна освен в бургаския жк „ Лазур “, където живее, само че и в Морската градина. Разхождала се сама, само че в изключително положително въодушевление.

Проверка на уеб страницата сподели, че фактически Веселина Гинева е на независимост. Тя пусната под гаранция против 3 хиляди лева, защото е изминал оптималният период по закон, в който може да бъде арестувана под стража – година и 6 месеца.

Обвинителният акт против свирепата вдовица към този момент е направен. На 26 февруари ще се изправи пред Бургаския областен съд по три обвинявания – по член 116 от Наказателния кодекс – за ликвидиране по изключително нечовечен метод, по член 142 – за това, че незаконно е лишила Димитър Миразчиев от независимост, а трето – документна машинация – в продължение на две години е получавала пенсията на умрелия мъж.

Според Закона най-тежката мярка – задържане под стража и домашният арест са равни като определение и заради тази причина Гинева е получила по-лека мярка – гаранция. Откъде обаче е намерила 3000 лв. за свободата си – не излиза наяве.

Ужасът за Димитър Миразчиев е почнал още през 2013 година, когато се разболял доста тежко и нямало кой да се грижи за него. Съгласила се някогашната му жена, с която били разграничени от няколко години. Прибрала го е в жилището си в блок 2 в жк " Лазур ". Тя обаче вместо да помогне на безпомощния мъж, се погрижила той да почине в страшни страдания за пари. Димитър в миналото бил началник в Нефтозавода и като подобен получавал тавана на пенсията – 800 лева

Тя редовно не му давала нито храна, нито вода. След като умрял, Гинева го натоварила в пластмасов резервоар за отпадък с колелца. Така килърката пренесла тялото от вкъщи си в ж. к. " Лазур " до входа на Морската градина, покрай Колежа потуризъм. Така на 26 февруари 2015 година преди обед група студенти се натъкнаха на разложения мъртвец.

Именно поради това от лятото на 2013 година някогашната му брачна половинка Веселина се съгласила още веднъж да го върне в дома си. Тя му вземала пенсията, а против това го гледала. Черната вдовица обаче траяла да прибира пенсията му и откакто е умрял - за интервала от 01.09.2014 година до 31.08.2016 година, заблуждавайки чиновник на Национален осигурителен институт, че някогашният й брачен партньор е жив.

Процесът против нея трябваше да тръгне още през април м.г., само че арбитър Георги Пепеляшев върна делото зарад съществени процесуални нарушавания в Обвинителния акт. Според магистрата пропуските са тъкмо по най-тежките обвинявания - за ликвидиране с особена свирепост и за измамата, по времето когато черната вдовица прибира пенсията на инж. Димитър Миразчиев, макар че той към този момент бил умрял.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР