Приоритетите ни са реалистични и необходими и трябва да бъдат

...
Приоритетите ни са реалистични и необходими и трябва да бъдат
Коментари Харесай

Зарков: Член съм на БСП преди да бъда служебен министър, ще остана и след това

" Приоритетите ни са реалистични и нужни и би трябвало да бъдат изпълнени в този момент, тъй като имат значими на практика последствия. Приоритетите, които сме си фиксирали, отвън настоящата активност, са 5 на брой ". Това сподели на брифинг служебният министър на правораздаването Крум Зарков. Той показа екипа и приоритите си за идващите месеци. 

На първо място, като приоритет Зарков уточни з аконите по Националния проект за възобновяване и резистентност

Вторият приоритет за Зарков и служебното министерство е ефикасната реализация на закона за правосъдната власт, с който на европейските делегирани прокурори, се дава администрация. 

" Следващите седмици е извънредно неотложно да се направи решителна крачка за осъществяване на плана за градеж на нов затвор ", уточни Зарков като идващ приоритет на министерството. 

" Създаване на съвет за криминологически проучвания към министерство на правораздаването. България е единствената страна в Европейски Съюз, в която подобен съвет не действа, въпреки че страната ни има с какво да се гордее във връзка с науката криминалогия ", сподели Зарков. 

Темата Шенген бе посочена като пети приоритет за Зарков и екипа му. 

" През последните години в обществото ни затихна тази тематика, а това е въпрос с голямо практическо значение за всеки български жител и бизнеса ", съобщи служебният правосъден министър.

Заместник-министри на правораздаването ще бъдат: Мария Павлова, Юлия Ковачева, Емил Дечев

" Мисля, че не е мястото тук за отговор на този въпрос, който с наслада ще ви дам, когато осъществим тези цели и задачата ни тук завърши ", сподели Зарков по тематиката дали чака да бъде изключен от редиците на Българска социалистическа партия.

На въпрос дали оставате член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, Зарков отговори:

" Аз съм член на Българска социалистическа партия и соцалист , подобен бях преди да бъда длъжностен министър, подобен ще бъда и по-късно ". 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР