Принцесата на Уелс изглеждаше ослепително, пристигайки в събота за традиционния

...
Принцесата на Уелс изглеждаше ослепително, пристигайки в събота за традиционния
Коментари Харесай

Просто великолепна! Принцеса Кейт отбеляза исторически момент на Парада на знамената

Принцесата на Уелс изглеждаше ослепително, пристигайки в събота за обичайния Парад на знамената.

Това беше първия път, в което крал Чарлз взе участие на военния церемониал като монарх, а брачната половинка му Камила – като кралица. Но денят беше исторически освен за двойката – за първи път Кейт участва на парада в качеството си на полковник на ирландската армия – роля, изпълнявана преди този момент от нейния брачен партньор принц Уилям.

За появяването си принцеса Кейт беше избрала ябълковозелена рокля от Andrew Gn със заоблено деколте, дълги ръкави, структуриран дизайн и кристални детайли. Стилно лъчение придаваше и широкополата шапка в зелено, дело на Philip Treacy .

Към дрехата на Кейт Мидълтън виждаме и прикрепена златна брошка във формата на детелина . Бижуто служи за отпратка към Ирландия.

Докато кралят и принцът на Уелс яздеха кон по време на парада, принцесата на Уелс дойде в карета дружно с трите си деца - принц Джордж, на 9 година, принцеса Шарлот, на 8, и 5-годишния принц Луи. Четиримата стояха в компанията на кралица Камила, която изглеждаше царствено в алена копринена рокля вид палто, съчетана с шапка на Philip Treacy .

Вижте в галерията тук фотоси от идването за парада:
 Принцесата на Уелс идва на Парада на знамената  Принцесата на Уелс идва на Парада на знамената  Принцесата на Уелс идва на Парада на знамената  Принцесата на Уелс идва на Парада на знамената
Ежегодният Парад на знамената, прочут публично във Англия като Trooping the Colour, празнува рождения ден на монарха. Прочтете тук повече за традицията ► 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР