Принцесата на Монако Шарлийн сподели трогателна рисунка – портрет на

...
Принцесата на Монако Шарлийн сподели трогателна рисунка – портрет на
Коментари Харесай

Принцесата на Монако Шарлийн с трогателен пост за Коледа

Принцесата на Монако Шарлийн показа трогателна рисунка – портрет на фамилията ѝ и пожела на всички „ красиви и безвредни празници “, до момента в който остава в клиника за лекуване на здравословни проблеми.

43-годишната кралска персона разгласява рисунката в обществената мрежа Instagram. На нея тя е със златна рокля до принц Албер, който е в наследник костюм, а до тях са и 7-годишните им близнаци Жак и Габриела.

Кралското семейство на Монако театралничи до красиво украсена коледна елха, а Шарлийн написа:

„ Желая на всички красиви и безвредни празници, с цялата ми обич “ .

Миналия месец принц Албер разкри, че брачната половинка му се намира в клиника в Европа, където е призната единствено няколко дни след завръщането си от Южна Африка, където беше принудена да остане цели 10 месеца поради проблеми със синусите.

Албер сподели, че Шарлийн страна от „ физическо и психическо безсилие “, до момента в който другари на принцесата неотдавна споделиха, че тя „ едвам не умряла “, до момента в който била в родината си.

За страдание принцесата на Монако

пропусна и седмия рожден ден на децата си ,

само че означи мотива с пост в Instagram, като написа: „ Честит рожден ден бебенца мои. Благодаря на Господ, че ме благослови с толкоз прелестни деца. Наистина съм благословена. С любов, мама “.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР