Принцеса Хая, съпруга на емир на Дубай Мохамед бин Рашид

...
Принцеса Хая, съпруга на емир на Дубай Мохамед бин Рашид
Коментари Харесай

Съпругата на емира на Дубай го напусна, поиска убежище в Германия

Принцеса Хая, брачна половинка на емир на Дубай Мохамед бин Рашид ал-Мактум е избягала от брачна половинка си с децата, заяви The Sun.
Отбелязва се, че принцесата е изчезнала още през февруари. Предполага се, че тя се укрива в Германия дружно с 11-годишната си щерка и 7-годишния си наследник. 
По данни на изданието принцеса Хая е напуснала емира от боязън за своята сигурност. След идването си в Германия тя е поискала леговище и е подала молба за бракоразвод. Принцесата е взела със себе си и 41 млн. $. 
Според медиите точно бягството на принцесата е провокирало дипломатическия скандал сред Германия и Обединените арабски емирства (ОАЕ). Отбелязва се, че емирът на Дубай е изискал от Берлин връщането на членовете на фамилията му, само че Германия не ги е върнала. 
През 2018 година от Дубай се опита да избяга дъщерята на Мохамед бин Рашид ал-Мактум, само че беше хваната. От тогава няма никаква информация за нея, само че роднините ѝ настояват, че тя е добре.
Шейх Мохамед бин Рашид ал-Мактум или единствено шейх Мохамед е роден на 22 юли 1949 година е министър-председател и вицепрезидент на Обединените арабски емирства, както и емир на Дубай.
През юни 2010 година благосъстоянието му се прави оценка от списание Forbes на 12,3 милиарда американски $.
Организациите за човешки права постоянно насочат рецензии към нарушаването на човешките права в Дубай. Някои от 250 000-те задгранични служащи в града живеят в „ по-малко от човешки условия “, съгласно Хюман Райтс Уоч. Ръководството на Дубай отхвърля трудовите несправедливости и е декларирало, че обвиняванията на Хюман Райтс Уоч са безпочвени. Снимането и документирането на нарушаването на човешките права в Дубай се санкционира с високи санкции от закона.
Вижте фотоси на принцесата и брачна половинка ѝ в галерията ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР