Принцът на Уелс казва, че иска да види край на

...
Принцът на Уелс казва, че иска да види край на
Коментари Харесай

Принц Уилям призовава за прекратяване на битките в Близкия изток възможно по-скоро

Принцът на Уелс споделя, че желае " да види завършек на боевете допустимо най-скоро " в огромна интервенция в спора Израел-Газа.

Той приказва за " ужасната човешка цена на спора в Близкия изток след терористичната офанзива на " Хамас " .

Принц Уилям споделя, че има " обезверена потребност от увеличена подкрепа за Газа " и от освобождение на заложници.

Prince William says he wants to see an " end to the fighting as soon as possible " in Israel-Gaza war
— BBC Breaking News (@BBCBreaking)
Той приказва преди визитата си за филантропичната поддръжка в Газа. Посещенията на принца ще обезпечат алегорично самопризнание за страданието на тези, които са обхванати от принуждение.

Той ще чуе тези, които дават филантропична поддръжка в Близкия изток и се чака да чуе разкази от първа ръка за натиска върху работещите в Газа.

По време на посещаване в синагога по-късно този месец принц Уилям ще приказва с младежи от разнообразни среди на среща, която ще притегли особено внимание към опасенията по отношение на антисемитизма.

Изграждането на мостове сред религиите и оправянето с религиозната непоносимост е особена идея на бащата на принца, крал Чарлз III. Но след диагнозата рак на краля по-рано този месец, той не е правил сходни обществени визити.

Миналия октомври кралят приказва за „ сърцераздирателната загуба на живот “ в спора в Близкия изток и насочи разгорещен апел за почитание сред другите религии и култури.

Prince William Calls For An End To Fighting In Gaza 'As Soon As Possible'
— HuffPost Politics (@HuffPostPol)
И в коледното си обръщение той приказва за основните универсални полезности, споделяни от религиите, във време на „ драматичен спор “.

Но откакто кралят се отдръпна от такова обществено присъединяване по време на лекуването си от рак, принц Уилям ще бъде измежду старшите членове на кралското семейство, които ще подхващат такива алегорични и чувствителни визити.

Самият принц Уилям беше спрял да извършва задължения, когато Катрин се възстановяваше от коремна интервенция, само че от този момент той се върна към публични отговорности като тези визити.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР