Принц Уилям изпитва скръб, че той и принц Хари вече

...
Принц Уилям изпитва скръб, че той и принц Хари вече
Коментари Харесай

Принц Уилям: През целия си живот съм прегръщал брат си, сега вече няма да мога

 Принц Уилям изпитва тъга, че той и принц Хари към този момент са " обособени единици “, надявайки се, че в бъдеще към момента могат да бъдат дружно.

" През целия си живот съм прегръщал брат си, а в този момент не мога да го върша повече; ние сме обособени единици “, сподели той.

" Съжалявам за това. Всичко, което можем да създадем, и всичко, което мога да направя, е да опитаме и да се надяваме, че ще пристигна моментът, когато всички ще четем от една и съща страница. Искам всички да играят в тима ".

Коментарът пристигна на фона на информацията, че кралицата е призовала принцовете Чарлз, Уилям и Хари на фамилна среща в Сандрингам, с цел да отстранен разликите си. Меган Маркъл също ще се причисли към членовете на фамилията посредством конферентен диалог от Канада, където отпътува в петък.

Херцогът и херцогинята на Съсекс хърлиха бомба тази седмица, разкривайки, че се отдръпват като " старши “ кралски особи и възнамеряват да работят, с цел да станат финансово самостоятелни, предизвиквайки разтърсвания в Британската монархия. Според източници, близки до кралското семейство, кралицата била доста недоволна от решението на двойката, до момента в който братът на Хари принц Уилям и татко им Чарлз били “вбесени ", оповестява " Sunday Times ", представени от БГНЕС.

Британските таблоиди, както и обществените медии, спекулират, че принц Хари и брачната половинка му са били изолирани от останалите кралски особи и това е довело до решението им да изоставен кралското семейство, макар че те декларират, че ще разделят времето си сред Обединеното кралство и Северна Америка, до момента в който не престават да поддържат кралицата./
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР