Принц Хари направи специално съобщение към туристическия бранш и заяви,

...
Принц Хари направи специално съобщение към туристическия бранш и заяви,
Коментари Харесай

Принц Хари с първо изявление след скандалната биография - slava.bg

Принц Хари направи особено известие към туристическия отрасъл и съобщи, че той би трябвало да се върне по-силен от преди след приключването на пандемията от ковид.

Внукът на кралица Елизабет II се причисли към събитие, проведено от самодейността му „ Travylst “. Хари се намира в дома си в Лос Анджелис, който споделя със брачната половинка си Меган Маркъл и едногодишния им наследник Арчи. Херцогът на Съсекс съобщи, че смяната в туризма е наложителна.

„ Никой от нас не можеше да планува последствията от пандемията, изключително върху туристическия отрасъл и локалните бизнеси, които разчитат на него “, съобщи Хари. Той добави, че поминъкът на доста хора зависи от туристите и част от тях изпитват съществени финансови усложнения.

Хари добави, че браншът би трябвало да се възвърне, само че в това време да стане и по-добър. Това е първата обществена изява на херцога след скандалните разкрития от биографичната книга „ Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family “. В нея се приказва за живота на Меган и Хари в двореца и кой в действителност е бил основателят на изненадващото отричане от кралския живот.

Говорител на двойката съобщи в публично известие, че нито един от двамата не е бил интервюиран за книгата, а написаното е плод на експертизата на създателите, които са анализатори на кралския двор. Все отново, в изданието има диалози с близки другари на Меган и Хари, които приказват за връзката им с Уилям и Кейт.

Инициативата „ Travalyst “ пък е извънредно значим детайл от новия живот на внука на кралица Елизабет. Тя стартира през 2019 година и цели да накара туристическата промишленост да намерения за екосъобразни способи за пътешестване и понижаване на въглеродния отпечатък.

По време на виртуалното си посещение Хари съобщи, че организацията му ще се опита да помогне на бранша в дълготраен проект. „ Пътуванията се намират под голям напън. Те претърпяха съществени провали. Цели общности са наранени. Хабитати са унищожени. А дивият живот бива изпъден от естествената си среда, или по-лошо – изцяло премахнат от Земята “.
Херцогът добави, че все по-често вижда младежи, които се грижат за околната среда и стартират да мислят за чистотата на планетата.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР