Принц Хари, който живее в Калифорния заедно със съпругата си

...
Принц Хари, който живее в Калифорния заедно със съпругата си
Коментари Харесай

Завръщането на блудния син: Хари е във Великобритания, посрещна го специален човек

Принц Хари, който живее в Калифорния дружно със брачната половинка си Меган Маркъл и двете си деца, към този момент е дошъл във Англия, с цел да участва дружно с брат си на откриването на принцеса Даяна в Кенсингтън.

В петък, когато херцогът на Съсекс идва, кралица Елизабет Втора е видяна да пътува към резиденцията Фрогмор Котидж, където той живееше със брачната половинка си, преди да се откажат от кралските си привилегии.

Според изключителните ограниченията във Англия там Хари би трябвало да се изолира в продължение на пет дни. Няма информация дали в първия ден от идването си е открил контакт с други членове на кралското семейство.
 Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното
Посещението на кралицата евентуално не е изненада за никого - от една страна, тя е баба на Хари, а двамата постоянно са поддържали топли връзки. По време на изявлението му пред Опра Уинфри през март признава:

"През последната година съм приказвал с баба ми доста по-често спрямо други години. Отнасяме се един към различен с схващане и доброжелателност, което ме изпълва с надълбоко почитание към нея. "

От друга страна, дъщеричката на Хари, която се роди при започване на този месец, е кръстена на принцеса Даяна и самата кралица Елизабет Втора. Според източник на незабавно щом са се прибрали у дома от болничното заведение .

Вътрешен човек на изданието пък споделя: „ Кралицата беше един от първите хора, на които Хари и Меган описаха за раждането, и са ѝ изпратили фотоси “.
 Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари
Последният път, когато Хари се прибира във Англия, е през април за погребението на дядо си принц Филип. Тогава брачната половинка му - Меган Маркъл, също не го съпровожда, тъй като е бременна с второто им дете - Лилибет Даяна. Това е първото му посещаване от повече от година и първия път, в който се вижда с кралското семейство след .

Въпреки опцията загубата на дядо им да сплоти Уилям и Хари,. Според кралски историк биограф сред братята „ не е имало помиряване “, до момента в който Хари е в Обединеното кралство за погребението на Филип, а техният спор „ не наподобява евентуално да завърши скоро “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР