Принц Хари и Меган Маркъл направиха успешно посещение в Обединеното

...
Принц Хари и Меган Маркъл направиха успешно посещение в Обединеното
Коментари Харесай

Кралски тест за лоялност: на какво изпитание са подложени Меган Маркъл и принц Хари

Принц Хари и Меган Маркъл направиха сполучливо посещаване в Обединеното кралство по време на платинения празник на кралица Елизабет II. Може и да не е било тъкмо това, на което са се надявали във връзка с запознаването на щерка им Лилибет с нейната прабаба, само че те се погрижиха вниманието да бъде ориентирано само към знаменателното честване на кралицата.

Съобщава се, че двойката е участвала на събитието, с цел да „ оправи връзките си “ със фамилията на Хари, само че кралският създател Дънкан Ларкомб, че съгласно него семейство Съсекс са се сблъскали с „ тухлена стена “, вместо да реализират прогрес в разрешаването на враждата.

Да, те оставиха камерите на Netflix за документалния си сериал чак в Съединени американски щати, само че също по този начин не им беше разрешено фотограф да направи каквито и да било фотоси на кралицата при срещата ѝ с Лилибет. Съобщава се, че дворецът се е тормозил, че фотосите ще попаднат в телевизионното предаване, тъй че това демонстрира, че има липса на доверие , когато става въпрос за Хари и Меган.

„ Изпитанието в действителност стартира в този момент за Хари и Меган “ изясни Ларкомб. Те пристигнаха във Англия и на юбилея и в действителност се затвърдиха още веднъж като кралски особи, което е отлично за техния бранд и нещо, което Spotify, Netflix и Penguin ще обхванат. “

Той счита, че дворецът ще следи „ държанието им отсега нататък “, с цел да види дали има място за тях в кралското семейство в бъдеще.

Експертът означи, че „ маслиновата клонка е подадена “ , само че в този момент зависи от Съсекс да бъдат дискретни и да не разкриват фамилни секрети в сериала си за Netflix или в книгата на Хари.

Ларкомб назовава това „ салон на последния късмет “ за двойката, само че в случай че те „ потвърдят, че може да им се има доверие “ , това ще бъде „ голяма стъпка в вярната посока “ към „ ново начало “.

Ако не следват желанията на двореца, двойката може да бъде „ отрязана “ вечно. Нека да забележим по какъв начин ще се развие цялата обстановка, тъй като тази история към този момент има толкоз доста непредвидени обрати. Какво ли следва?
 Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността  Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността  Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността  Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР