Принц Хари днес обвини кралското семейство, че лъже, за да

...
Принц Хари днес обвини кралското семейство, че лъже, за да
Коментари Харесай

Принц Хари и Мегън Маркъл с нови обвинения към кралското семейство ВИДЕО

Принц Хари през днешния ден упрекна кралското семейство, че „ лъже, с цел да отбрани брат му “ и твърди, че той и Меган са били жертви на „ институционално малтретиране “ в нов филмов откъс за техния сериал Netflix, написа Dailymail.

Сред серия разгорещени мнения, които загатват, че идващите три епизода от кино лентата ще бъдат най-пикантните до момента, херцогинята на Съсекс прибавя: „ Не бях хвърлена на вълците, бях нахранена с вълците “.



Припомняме, че още стартирането на първия филмов откъс на документалния филм " Хари и Меган " от Netflix разгневи британците и почитатели на кралското семейство упорстват Чарлз III да лиши принц Хари и Меган Маркъл от купата херцог и херцогиня на Съсекс. Те са сигурни, че бъдещата лента ще удари английското кралско семейство и по този метод непокорният принц решил да отмъсти на околните си за всички остарели обиди, пише Daily Star.

Първоначално беше казано, че първата част на кино лентата ще покаже любовната история на принца и някогашната актриса. Въпреки това, към този момент от фрагментите, които се появиха в мрежата, може да се съди, че съпрузите, които се отхвърлиха от кралските си отговорности през 2020 година, няма да пропуснат да си напомнят високопоставени родственици, а и медиите също ще го получат.

„ Лицемери! Те желаят да унищожат кралското семейство, само че нямат нищо срещу да имат трофеи и да жънат премиите. Крал Чарлз би трябвало да ги лиши от купите им! “ Ще бъдете унищожени от двама души, притежаващи английски кралски трофеи, „ Това е изцяло координирано, всичко е неправилно и имам вяра, че забавянето с този филм е, тъй като те трябваше да се уверят, че кралицата ще почине, с цел да причинят оптимални вреди на останалата част от кралското семейство “, разясниха те в Twitter.

Нови любопитни детайлности за връзката на на Хари и Меган бяга разкрити документална поредност на Netflix, отдадена на двойката. Те споделят по какъв начин са се срещнали - това се случило в Instagram.

" Преглеждах новините и видях фотография на Меган с отдалечен прочут, на която си бяха създали Snapchat ", разкри Хари в първия епизод от сериала, озаглавен " Хари и Меган ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР