Принц Андрю и бившата му съпруга Сара Фъргюсън заявиха, че

...
Принц Андрю и бившата му съпруга Сара Фъргюсън заявиха, че
Коментари Харесай

Коргитата на кралицата отиват при принц Андрю

Принц Андрю и някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън обявиха, че ще се грижат за две от обичаните след нейната гибел.

Муик и Санди, които в този момент ще бъдат осиновени от третия наследник на кралицата и госпожа Фъргюсън, бяха подарени на починалата кралица след гибелта на принц Филип.

Вчера вечерта представителят на херцога на Йорк удостовери, че двете кучета ще живеят в кралската вила в Уиндзор, където живее разведената двойка.

Досега ориста на обичаните коргита оставаше мистерия, макар че мнозина предричаха, че принц Андрю, постоянно именуван " обичания " наследник на кралицата, и щерка му принцеса Беатрис ще се грижат за домашните любимци.

Смята се, че двойката е разхождала кучетата в месеците преди гибелта на кралицата.

Покойната Нейно Величество кралицата е имала повече от 30 късокраки кучета през цялото си ръководство, само че през последните години се е противопоставяла на приемането на нови кучета, защото не е желала да ги остави след гибелта си.



Муик, произнасян като Мик, се причислява към кралското семейство при започване на 2021 година дружно с по този начин нареченото " дорги ", кръстоска сред корги и дакел, наречено Фъргъс.

Муик е кръстен на езерото Лох Муик в имението Балморал, където кралицата умря в четвъртък. Фъргюс е кръстен на чичото на монарха, умрял в борба по време на Първата международна война.

Фъргюс умира единствено след пет месеца и по-късно е сменен с ново корги на име Санди, като подарък за 95-ия рожден ден от принц Андрю и дъщерите му, принцесите Беатрис и Юджини.

По време на идването на новите корги дресьорката на кралицата Анджела Кели сподели: " Притеснявах се, че те ще се вкопчат в краката на кралицата, само че се оказа, че те са божи подарък.

" Те са красиви и доста занимателни, а кралицата постоянно прави дълги разходки с тях в Хоум Парк.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР