Примката около кметския син В. Тодоров от с. Марикостиново се

...
Примката около кметския син В. Тодоров от с. Марикостиново се
Коментари Харесай

Примката около кметския син В. Тодоров от с. Марикостиново се затяга! Апелативна прокуратура разпореди ревизия на кримиминалото му 

Примката към кметския наследник В. Тодоров от с. Марикостиново се стяга! Апелативна прокуратура разпореди проверка на кримиминалото му

Апелативна прокуратура–София разпореди на Окръжна прокуратура –Благоевград осъществяване на инспекция на преписки и досъдебни производства, касаещи лицето Велко. Тодоров. от с. Марикостиново, община Петрич.

Тя е във връзка изявления и репортажи в медиите за нанесен от него побой на мъж и изказвания на жители по отношение на други негови действия.

В хода на инспекцията следва да се обясни на какъв стадий от следствие са те, както и съществуване на преписки против Т., архивирани в Районно ръководство на полицията.

При определяне на завършени преписки следва да се извърши длъжностен надзор по отношение на правомерност и точност на прокурорския акт., пишат от прокуратурата. Припомняме,че Велко Тодоров е наследник на кмета на селото Гергана Тодорова. Той бе арестуван поради нечовечен побой на негов съселянин. Хората в Марикостиново съпоставиха кметския наследник с прокурорския в Перник и дефинираха държанието му като по-страшно. Съселяните му се опасяват за живота си. Не за първи път Велко се демонстрира в сходни престъплления. През 2018 той блъсна човек с колата си и избяга, месец по-късно бе оголен и задържан. Има и други прегрешения, както и условна присъда.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР