Примата, известна с желязната си дисциплина и изключителен перфекционизъм, започва

...
Примата, известна с желязната си дисциплина и изключителен перфекционизъм, започва
Коментари Харесай

Лили Иванова готви още един бутиков концерт, напук на хейта

Примата, известна с желязната си дисциплинираност и извънреден перфекционизъм, стартира първите подготовки още на 11 януари, с цел да поддържа топ форма

Лили Иванова изпраща извънредно сполучлива 2023 година. Имаше турне, и моден бутиков концерт в Народния спектакъл през май, а в края на годината и два спектакъла в зала 1 на НДК, отзвукът от които към момента продължава. Лили няма да спре дотук, а ще зарадва многочислените си фенове с ново национално турне през 2024-а, което ще стартира през май и ще продължи до декември, като ще обхване най-големите градове в страната. Ще пее и тук-там, на които не е била предходни години.

„ Тя още веднъж ще има бутиков концерт в навечерието на 24 май в Народния спектакъл. Това издаваме за първи път пред читателите на „ Галерия “.  Той ще бъде привързан с издаването на нов албум, който ще се споделя „ Два белега “ по новата й ария по текст на; Мартин Карбовски, музика на Огнян Енев и аранжимент на Ангел Дюлгеров. Тя беше изпълнена на концертите й в НДК. В албума й ще бъдат включени и нейни шлагери с нов аранжимент, както и песните „ Покруса “ по текст на Дамян Дамянов и „ Сълза “ на Надежда Захариева. Лили от дълго време не ги беше пяла, в зала 1 на НДК ги извърши в новите им. аранжименти на Ангел Дюлгеров. Албумът ще излезе преди бутиковия концерт, с цел да може да бъде показан на него “, издава личният й пиар и управител Николай Недеков.

Примата, известна с желязната си дисциплинираност и извънреден перфекционизъм, стартира първите подготовки още на 11 януари, с цел да поддържа топ форма, тъй като тя е една от дребното изпълнителки, които пеят онлайн. Както тя споделя гласът е инструмент, който също би трябвало да се поддържа. Както една цигулка не можеш да я настроиш половин час преди концерт, а свириш на нея всеки ден, по този начин и тя. Иванова е измежду дребното известни реализатори у нас, които имат ужасно възприятие за мода и настоящите фешън трендове.

Тя гледа доста италианска телевизия и си сверява часовника с тях и като продукция, и като аранжименти, и във връзка с модата, която е най-голямата й пристрастеност. Тя е абонирана за всички издания на стилната библия VOGUE, получава ги от Лондон, Париж и Милано. Често пътува с екипа си до Милано, където локалните международни бутици са доста уважителни към творчеството й. Пазарува от „ Ив Сен Лоран “, „ Баленсиага “, „ Алекзандър Маккуин “, „ Бърбъри “, „ Дискуеърд “, а за обувки „ Версаче “ и „ Живанши “. Тя си купува облекла и аксесоари съвсем извънредно от Милано и от бутици, които внасят мода от Италия.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР