Приключва един успешен мандат, в който Управителния съвет е защитавал

...
Приключва един успешен мандат, в който Управителния съвет е защитавал
Коментари Харесай

Д-р Иван Маджаров: Приключва един успешен мандат на БЛС

Приключва един сполучлив мандат, в който Управителния съвет е защитавал ползите на лекарската колегия. Това разяснява доктор Иван Маджаров, ръководител на УС на БЛС преди началото на 72 Събор на съсловната организация.

Днес в зала 1 на НДК, при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, стартира Отчетно-изборния Събор на съсловната организация.

„ На фона на провокациите, пред които бяхме изправени и политически и свързани с пандемията, ние действително нямаше по какъв начин да изпълняваме други цели, тъй като пред цялото общество имаше един приоритет - предотвратяване от Коронавирус инфекцията “, съобщи доктор Маджаров, който за момента е единствен кандидат и за идващ мандат на организацията.

Предстои делегатите на Събора да се срещнат с Отчета за активността на Управителния съвет, на Контролната комисия и на Комисията за професионална нравственос на БЛС за изтеклия мандат 2018-2021 година

След това ще се премине към избора на ново управление - ръководител на УС на БЛС, зам.-председатели, основен секретар и членове на Управителния съвет, ръководители и членове на Контролната комисия и Комисията по професионална нравственос, както и членове на Висшия медицински съвет.

Отчетно изборния събор се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, според Заповед № РД-01-748/02.09.2021 година

Екип на столична РЗИ направи инспекция и констатацията е, че Събора се организира според Заповедта и няма нарушавания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР