Приключи продължилото десетилетие издирване на съкровище, скрито в Скалистите планини,

...
Приключи продължилото десетилетие издирване на съкровище, скрито в Скалистите планини,
Коментари Харесай

Намерено е скритото в Скалистите планини съкровище за 1 млн. долара

Приключи траялото десетилетие търсене на богатство, прикрито в Скалистите планини, което притегли 350 000 търсачи и за което се счита, че е коствало пет живота.
Форест Фен, публицист и търговец на артефакти в Санта Фе, сподели, че е скрил 1 милион $ в западните планини през 2010 година и предложи насоки към благосъстоянието в стихотворение от 24 реда, оповестено в неговата автобиография същата година.
Фен, който към този момент е на 89 години, удостовери, че някой е намерил съкровището, само че отхвърли да каже кой е късметлията.
" Човекът, който го откри, не желае името му да се загатва ", сподели той пред за вестник New Mexican, отбелязвайки, че находката е доказана със фотография.
Фен, някогашен водач на изтребител във Виетнамската война, който продължи да става търговец на изкуства и създател, съобщи, че е напълнил бронзов сандък със златен прахуляк, скъпи рубини и изумруди, редки монети и други скъпи предмети на стойност общо 1 $ милиона $.
Той сподели, че почнал предизвикването, с цел да насърчи хората да изследват Запада, само че някои от стотиците хиляди хора, които търсеха съкровището му, се вманиачиха, напуснаха работата си, с цел да се посветят на търсенето или даже да умрат в търсенето в пустошта.
Най-малко един мъж съди Фен за това, че съгласно изказванията му, е разгласил подвеждащи насоки и е изискал 1,5 милиона $ обезщетение. Фен сподели, че има смесени усеща в този момент, когато приключението, което е изработил, завърши.
Има и такива, които настояват, че изобщо няма никакво богатство.
" Не знам. Чувствам се на половина щастлив, на половина печален, тъй като гонитбата е завършила ", сподели Фен пред New Mexican.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР