Приканваме гражданите на община Ловеч да спазват разпоредбите на компетентните

...
Приканваме гражданите на община Ловеч да спазват разпоредбите на компетентните
Коментари Харесай

Община Ловеч призова: Обстановката не е нормална, но трябва да се държим нормално, без паника

Приканваме жителите на община Ловеч да съблюдават наредбите на способените държавни, общински и здравни органи, предложи Общинският действен щаб в Ловеч. Той организира незабавно заседание на 9 март сутринта по отношение на заплахата от разпространяване на ковид. Обстановката не е естествена, само че ние би трябвало да се държим обикновено по отношение на нея, без суматоха, оповестяват още от щаба.

Препоръчва се ограничение на обществените контакти и визити в административни здания, да се следи ситуацията в страната и изключително в прилежащите области. По опция жителите да лимитират пътуванията до регионите с установени случаи на болни от ковид, да съблюдават персонална хигиена.

При нужда да се обадят на денонощни телефони за подаване на сигнали на Община Ловеч 0884215092, 068 601276 и 068 688 396. Здравно неосигурени лица или лица без определен общопрактикуващ доктор могат да потърсят Спешна помощ на тел. 112 или РЗИ на телефони 068 699428 и 068 699436. Списък с признатите ограничения и рекомендации публикуваме настрана.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР