Пригответе се за нови приключения с любимия ни спасителен екип

...
Пригответе се за нови приключения с любимия ни спасителен екип
Коментари Харесай

Австралийски спасителен отряд отново по Viasat Explore

Пригответе се за нови завършения с обичания ни избавителен екип на юг от Екватора! В региона на Уитсъндей, Северен Куинсланд в Австралия, екипът се захваща с сериозни и рискови избавителни задачи, където една неточност може да значи съществено пострадване или финансово злополучие. Сезон втори стартира в четвъртък, 30 юли, в 22:00 часа!



 
Можете да навксате с първи сезон на „ Австралийски избавителен отряд “ с маратона в неделя, от 13:40 часа, или да видите най-малко финала в четвъртък от 22:00 или в събота от 20:30 по Viasat Explore.

Във втори сезон спасителите би трябвало да се оправят с регион, унищожен от неотдавнашен циклон Категория 4, предизвикал големи вреди и покрил територията с потрошени транспортни и плавателни средства. Въоръжен с австралийска устойчивост и увереност, екипът се оправя с всяко предизвикателство, като не не помни и да се забавлява освен това.

Пълна напрегнато, безредици и другарство, поредицата демонстрира по какъв начин хората се оправят с несгодите, с цел да оказват помощ за поддръжката на една от най-красивите брегови линии в света в положително положение.
 
Ето кои са обичаните моменти от втори сезон на Джасинта и Люк:

 
Viasat Explore е основан от освен това. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и невероятното ни движи напред. От най-актуални научни открития до ежедневния живот на забавни хора, които вършат всичко по малко по-различен метод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР