Приемен ден за жителите на Ардино организира депутатът от ДПС-Кърджали

...
Приемен ден за жителите на Ардино организира депутатът от ДПС-Кърджали
Коментари Харесай

Павлин Кръстев с приемен ден в Ардино

Приемен ден за жителите на Ардино провежда депутатът от ДПС-Кърджали инж. Павлин Кръстев.

Срещата се организира в Общинския партиен офис. На нея участваха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, ръководителят на Общинската организация на ДПС-Ардино Шахин Байрамов, ръководителят на Общинския съвет Сезгин Байрям и жители.
 IMG 4969
По време на приемния ден пред депутата от Движение за права и свободи бяха сложени въпроси от личен характер, обществената и здравна сфера, пътната инфраструктура и трудовата претовареност. Ардинчани още веднъж повдигнаха тематиката, обвързвана с Плана за възобновяване и развиване, съответно за санирането на многофамилните жилищни здания, както и дълго чаканата стратегия за финансиране на слагането на лични слънчеви панели от семействата.
 IMG 5064
Инж. Павлин Кръстев се ангажира да спомага пред другите институции и където е в неговите пълномощия. Той съобщи, че народните представители от кърджалийската листа на Движение за права и свободи ще не престават със срещите си с жителите и ще слагат техните въпроси и проблеми пред Народното събрание. 

Инж. Павлин Кръстев е зам.-председател на Комисията по превоз и известия. Секретар е на 48-то Народно заседание и член на Комисията по икономическа политика и нововъведения. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР