Причината за брак в последния момент е Минков да не

...
Причината за брак в последния момент е Минков да не
Коментари Харесай

Ексдепутатът от ПП Велико Минков : Габриела се ожени за Пейо 3 седмици преди синът ми да се роди

Причината за брак в последния миг е Минков да не припознае сина си, а за убития Пейо Пеев това е късмет да вижда по-често 6-годишното си дете, което имат двамата с Габриела Славова.

" Аз съм биологичният татко, убеден съм на 100 %, на 4-месечното бебе, което Габриела роди. Това беше ясно и на Пейо ". Това съобщи в студиото на Би Ти Ви някогашният народен представител от " Продължаваме промяната " Велико Минков.  

Габриела Славова и убитият по нечовечен метод Пейо Пеев подписват брак 3 седмици преди тя да роди второто си дете - 4-месечният Кристиян. По думите на Минков и юристът му Пламен Борисов повода за този сватбен съюз е  той да не припознае юридически сина си, а за Пеев - да вижда по-често 6-годишното си дете, което Гариела не му давала да вижда " по странни аргументи " и " достъпът до детето му е лимитиран редовно по гнусен метод за него и детето ". 

По думите на Минков двамата с Пеев спор не са имали. Жертвата е била съгласна, че имената на биологичните татковци би трябвало да участват в актовете за раждане. 

Последно Минков среща Габриела и майка ѝ на новогодишно празненство, като съумява отдалеко да види и сина си. Двамата са имали " добра връзка " доникъде на бременността на Габриела. След това обаче връзките им се утежняват. Той обаче не знае каква е повода за това. 

" Прекарал съм десетки часове с моята психоложка, в които сме коментирали десетки детайлности ", сподели Минков. " Не мога да разясня ", сбит бе той по отношение на това по какъв начин се е стигнало до убийството.

ДНК резултатите от тестванията за бащинство излизат за 3-4 дни.

" Но законодателството не е съответно за тези потребности ", изясни адв. Борисов.

Минков и други жертви на сходен вид проблеми татковци са се организирали да желаят от законодателните органи да предотвратят сходни проблеми.

Велико Минков е ИТ експерт от 12 години. За малко е народен представител в 47-я парламент от листата на " Продължаваме промяната ", както и самата Габриела Славова. Тогава двамата поддържат връзка, само че нямат политически допирни точки.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР