“При този тежък инцидент, който стана във вчерашния ден, в

...
“При този тежък инцидент, който стана във вчерашния ден, в
Коментари Харесай

Николай Гюров, кмет на Панчарево: В района на тежката катастрофата всички компоненти на пътната безопасност са налице

“При този тежък случай, който стана във вчерашния ден, в този сектор имаме положена хоризонтална маркировка, имаме изкърпване на пътния сектор и положението е приемливо все още. Имаме работещо улично осветяване, имаме безупречно окосяване и унищожаване на шубраци т.с всички съставни елементи на пътната сигурност са налице. Явно казусът е различен ". Това сподели за Агенция “Фокус " кметът на столичния регион " Панчарево " Николай Гюров по отношение на тежката злополука, при която почина мъж, а девет души бяха ранени. 

Кметът сервира откровени съболезнования на околните на загиналия шофьор и пожела бързо възобновяване на потърпевшите. 

" Изключително тежък случай. Вярвам, че потърпевшите ще се възстановят сполучливо и им искам по-скорошно излекуване Съболезнования към фамилията на изгубилия живота си ", сподели Гюров. 

Николай Гюров изясни, че е научил за пътния случай по надлежния ред от дежурния в полицейското ръководство. 

" Бях осведомен от дежурния към районната администрация след 22:00 часа, респективно незабавно след настъпване на тежкото пътно-транспортно произшествие. Те са длъжни да осведомят мен като началник на районната администрация. От там насетне нямам съответна информация, в която да се показват някакви елементи от съдебно-техническата експертиза, тъй че все още не бих могъл да разясня преди формалното издание на тези данни. Също като вас медиите, знаем за броя на участниците, потърпевшите в злополуката, само че това е формалната информация, с която разполагам все още ", акцентира той. 

Тъжната вест е застигнала кмета директно след тържествата във връзка Националния празник, които съответстват и с празника на Панчарево. 

" Вчера след хубавия Национален празник, който съответства с тържествата в Панчерево, бях тук на място. Малко преди 21:00 часа се прибрах и се причислих към фамилията, и в действителност неприятната вест ме завари у дома ", сподели още той. 

Гюров напомни още, че доста тежки произшествия се случват по време на огромни празници и прикани за приемливост на пътя. 

" В последна сметка този случай помрачи празника евентуално в цяла България. Без да диря паралели и асоциация, в случай че се върнем в исторически проект обратно, виждате преди Бъдни вечер, преди Коледа, Великденските празници какъв брой тежки произшествия са ставали на територията на страната. Сякаш ги бяхме не запомнили в последно време. До през вчерашния ден, когато медиите още веднъж ни показаха тази вест. За страдание извънредно неприятна. За нас неприятно стичане на събитията е, че е на територията на регион “Панчарево ", само че уви никой не е застрахован от произшествия, по тази причина приканвам за разсъдък приемливост на пътя и доста отговорност към личния и живота на останалите участници в придвижването по пътищата ", съобщи кметът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР