При стриктни хигиенни и организационни мерки и след щателно дезинфекциране

...
При стриктни хигиенни и организационни мерки и след щателно дезинфекциране
Коментари Харесай

България Еър пуска допълнителни полети за празниците

При прецизни хигиенични и организационни ограничения и след подробно дезинфекциране на самолетите с препарати и UV лъчи, националният транспортьор " България Еър " ще предложи на всички пасажери сигурен и удобен транспорт и още по-удобни полети , оповестиха от самолетната компания.

Специално за празниците " България Еър " пуска спомагателни полети до редица дестинации, измежду които Париж, Цюрих, Амстердам, Лондон, Франкфурт, Берлин, Брюксел и Атина . Авиокомпанията продължава да работи в унисон с задачата си да бъде в помощ на пасажерите и на всички, за които пътуването е нужда в обстановката на пандемия .

За да обезпечи сигурен, безвреден и спокоен транспорт, " България Еър " е подхванала всички вероятни ограничения. Преди всеки полет самолетите на националният транспортьор се дезинфекцират със специфични препарати, както и със специфична UV машина, която потвърдено унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности . С нея се третират подробно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат досег.

Самолетите на " България Еър " са оборудвани и със специфичните въздушни HEPA филтри, които отстраняват до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и унисон с рекомендациите на авиационните и здравните управляващи, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

Паралелно с това, националният транспортьор предлага и комфортна политика за презаверяване на самолетни билети . По този метод, даже да се наложи пасажерът да се откаже от полета си, той може гратис да го презавери за пътешестване на друга дата или дестинация и даже да го преотстъпи на собствен родственик или другар. Подробности за гъвкавите условия за презаверка на самолетни билети може да откриете тук:

https://www.air.bg/bg/covid-19/vyzmojnosti-za-vasheto-pytuvane
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР