При шокиращ инцидент платформата, на която известната турска попзвезда Таркан

...
При шокиращ инцидент платформата, на която известната турска попзвезда Таркан
Коментари Харесай

Огромна сцена в Измир рухна преди концерт на Таркан

При фрапантен случай платформата, на която известната турска попзвезда Таркан трябваше да изнесе концерт във връзка 100-годишнината от Освобождението на Измир, се срути. Един пострада, до момента няма известия за смъртни случаи.

 Анадолска организация

Таркан неотдавна разгласи, че идва в Измир, третата по величина провинция в Турция, с цел да изнесе концерт на 9 септември и по този начин да означи годишнината.

 Анадолска организация

На 7 септември вечерта, до момента в който към момента продължаваше работата по цялостното съоръжение на голямата сцена и подреждането на музикалните системи, платформата ненадейно се срути със мощен гръм, паникьосвайки хората, които станаха очевидци на случая.

Съобщава се, че един човек е ранен, само че е в положително положение след лекуване в близката болница.

 Анадолска организация

Присъстващите бяха помолени да се изтеглят от околните здания. Три крана разчистваха отломките.

Изразявайки тъгата си от случая в обява в обществените медии, Таркан сподели: „ Бях доста благополучен да схвана, че сътрудниците ми са добре и няма потърпевши. Междувременно аз пристигам в Измир. Ще създадем всичко допустимо този концерт да се случи. ”

 Анадолска организация

Столичният кмет на Измир Тунч Сойер осведоми, че няма съществени пострадвания и загуба на живот при случая. „ Ние се утешаваме с обстоятелството, че няма загуба на живот и пострадвания. Ще ви осведомяваме още веднъж за концерта ”, заяви той.

Сюлейман Юнус Пирман, който е очевидец на случая, изясни детайлности: „ Всичко се прекатурна, защото покривът се срути под тежестта на голямата аудиовизуална техника, до момента в който се разхождахме наоколо. Не се чуха крясъци, нито нещо сходно. Охраната сподели, че до сцената няма никой. Сцената беше изцяло унищожена. Малко след случая изгасиха осветлението в региона, заради ограничения за сигурност ".

Междувременно екипите на противопожарната работа на община Измир започнаха работата по почистване на отломките и избавяне на останалото театрално съоръжение.

След оповестяването на концерта на Таркан жилищата с балкони в региона последната седмица станаха същински шлагер, като се наемаха за астрономическите цени от по 500 $ на вечер.

 Анадолска организация

Крайбрежните заведения за хранене до мястото на концерта бяха подготвили за петъчното събитие, специфични празнични менюта, като всички места са резервирани от седмица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР