При сегашната ситуация зеленият сертификат няма бъдеще. С него ние

...
При сегашната ситуация зеленият сертификат няма бъдеще. С него ние
Коментари Харесай

Д-р Стефан Константинов: При сегашната ситуация зеленият сертификат няма бъдеще

При сегашната обстановка зеленият документ няма бъдеще. С него ние нищо не пазим и не е почтено да го твърдим, а упражняваме насила и вършим животът на неимунизираните по-труден. ". Това сподели за Нова телевизия доктор Стефан Константинов, министър на опазването на здравето в интервала 2010 - 2012 година

„ При първия вид имунизациите пазеха, а при Делта предпазваха, само че в по-малка степен. Когато се появи Омикрон разбрахме, че с и без ваксина се заразяваме. Препоръчвам на възрастните хора да се имунизират. Няма смисъл от Коронавирус добавките за пенсионери, по какъв начин непосредствено ги касае тях пандемията? Това беше нелепост. Редица бизнеси трябваше да бъдат подкрепени. Ваксините избавят животи и няма неприятно в това хората да бъдат принуждавани. България има фактор, който прави зеленият документ неправилен. Само два пъти дали са ми го проверявали дали е автентичен, а в никакъв случай не са ми желали персоналната карта. Принудата за имунизация е изчерпана ", добави още Стефан Константинов.

" Ваксинационният развой ще приключи. Природата може да ни изненада с нова разновидност, само че тя няма да е рискова, върви се към затихване. Имаме растеж на новите случаи и на приетите в болница, само че в хората в реанимация и умрелите са по-малко ", сподели доктор Константинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР