При разследването бил открит отпечатък от пръста на приятел на

...
При разследването бил открит отпечатък от пръста на приятел на
Коментари Харесай

Изплуваха Нови Разкрития За Зверството: Станислав Уби, Свари И Наряза 4-Годишното Си Момиченце!

При следствието бил открит отпечатък от пръста на другар на бащата - Назиф Ахмедов върху бутилка с белина, която била употребена за изчистването на кръвта на Ани от стените, пода и мебелите. Двамата мъже бяха упрекнати за преднамерено ликвидиране, подигравка с мъртъв и потребление на оръжие.

През 2015 година съдът в Атина призна Станислав Бакърджиев и Назиф Ахмедов за отговорни, като постанови, че са направили жестокото ликвидиране на момиченцето, осъзнавайки какво правят. Двамата мъже получиха доживотни присъди. Майката на Ани - Димитрина Борисова, пък бе наказана условно на 6 години затвор за излагане на заплаха на живота на малко дете.

Жената има възбрана за овакантяване на страната през този интервал и на всяко 5-о число от месеца да се подписва в полицията. Подсъдимите обаче апелираха присъдите си през Апелативния гръцки съд. По време на делото през днешния ден дядото и бабата на убитото момиченце свидетелстваха, че са научили за изгубването на Ани от майката на детето, а за убийството по малкия екран. Те обаче не знаели, че бащата Станислав Бакърджиев е употребявал опиати.

Шокиращи бяха самопризнанията на бащата, който съобщи, че не е умъртвил детето, само че е нарязал трупчето. Неговият юрист съобщи, че ще изиска да бъде преквалифицирано обвиняването от " ликвидиране в умерено психическо положение " в " смъртоносна екзекуция на малолетно ". Делото бе прекратено и продължава на 6 декември.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР