При посещението на българската делегация във Вашингтон не са поставени

...
При посещението на българската делегация във Вашингтон не са поставени
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: България заслужава да бъде един достоен съюзник в НАТО

При визитата на българската делегация във Вашингтон не са сложени спомагателни претенции за помощ за Украйна, сподели министърът на защитата Тодор Тагарев пред кореспондента на БНР в Съединени американски щати.

Министърът разгласи, че американските съдружници са дали доста висока оценка за дейностите на кабинета за модернизирането на армията: " Те правят оценка доста високо уговорката на настоящето държавно управление и подкрепящото го болшинство в Народното събрание да увеличим разноските за защита, да модернизираме армията, да мотивираме нашите военнослужещи, повече хора за стартират работа в армията, да бъдат високо готови. За да имат отбранителните качества, които България заслужава, тя да бъде един заслужен съдружник в НАТО ".

Предстои през днешния ден министърът да бъде в Грийнвил, Южна Каролина, където ще посети заводите на " Локхийд Мартин " (Lockheed Martin).

Представители на управлението на компанията ще го срещнат с индустриалния развой на самолетите Ф-16 Блок 70, предопределени за българските ВВС
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР