Разбира се. Какъв друг филм би направил Джери Сейнфелд освен

...
Разбира се. Какъв друг филм би направил Джери Сейнфелд освен
Коментари Харесай

Незамразен филмов преглед — каква е сделката с комедията Pop-Tart на Джери Зайнфелд?

Разбира се. Какъв различен филм би направил Джери Сейнфелд с изключение на Unfrosted? Основната точка каца, преди даже да стартираме. Славата на комика остава задоволително огромна, с цел да избере да режисира първия си филм на 70 години, той може да има своя избор от буйни планове. Естествено, тогава, съ-създателят на обичания ситком за нищото прави и играе основната роля в това: историята на произхода на Pop-Tart.

Резултатът е Фестивус на очебийно безсмислие, захранван от очарованието, което ние всички усещаме епохата, когато инцидентно бяхме на девет години. За Seinfeld това значи 1963 година JFK е президент. “The Twist ” разпалва либидото. И въпреки всичко, чувството за интервал се колебае със личното му влизане като измисления изпълнителен шеф на Kellogg Боб Кабана, който е на път да сътвори обичаната американска закуска, цялостна със слуз.

Част от магията на Seinfeld постоянно е била, че самата звезда не е можела нищо повече да работи, с изключение на да лети. Нищо не се е трансформирало. За Боб, прочетете Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР