ВАШИНГТОН (AP) — Американската икономика вероятно е постигнала още едно

...
ВАШИНГТОН (AP) — Американската икономика вероятно е постигнала още едно
Коментари Харесай

Докладът за работните места в САЩ за април вероятно ще посочи по-бавен, но все още силен темп на наемане на работа

ВАШИНГТОН (AP) — Американската стопанска система евентуално е постигнала още едно солидно нарастване на наемането на работа през април, показвайки продължаваща устойчивост в лицето на най-високите лихвени проценти за две десетилетия.

Очаква се Министерството на труда да рапортува в петък, че работодателите са добавили постоянни 233 000 работни места предишния месец, което е по-малко от впечатляващите 303 000 през март, само че към момента е несъмнено здравословен сбор, съгласно изследване на прогнози от компанията за данни FactSet.

Прогнозите са, че равнището на безработица ще остане на 3,8%. Това ще го направи 27-ми следващ месец с равнище на безработица под 4% – най-дългата сходна поредност от 60-те години на предишния век.

Състоянието на стопанската система тежи на съзнанието на гласоподавателите, до момента в който президентската акция през ноември се ускорява. Въпреки силата на пазара на труда, американците като цяло остават раздразнени от високите цени и доста от тях приписват виновността на президента Джо Байд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР