При бомбена експлозия в старчески дом в Дуго село, на

...
При бомбена експлозия в старчески дом в Дуго село, на
Коментари Харесай

Двама загинали при взрив на ръчна граната край Загреб

При бомбена детонация в старешки дом в Дуго село, на 20 км от Загреб, през вчерашния ден са били убити двама души, оповестява хърватският портал Индекс. Загинали са 85-годишен мъж и 81-годишна жена , а 79-годишен мъж е тежко ранен .

Вестник " Ютарни лист " написа, че детонацията е станала, когато по-възрастният мъж е задействал ръчна граната в кухнята , където са били други двама души - жена, която е починала, и мъж, който е тежко ранен. Полицията преглежда случая като ликвидиране и самоубийство.

Кристиян Чупурдия, дежурен хирург в болничното заведение " Дубрава ", съобщи, че раненият мъж е бил докаран със съществени пострадвания , породени от детонацията.  Дежурният хирург не пожела да предвижда какви са изгледите за възобновяване на пациента. " Има доста кръвозагуба и всичко това има последици за целия организъм. Трябва да изчакаме ден-два ", съобщи той.

Ръководителят на пожарната работа Желко Ременар разказа по какъв начин откакто са получили сигнала и са пристигнали на мястото, са разкрили ужасна сцена на приземния етаж .

" Това беше една от най-болезнените интервенции, случвали се в нашия регион. Сцената беше ужасна ", сподели той.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР