Президентът Румен Радев обяви, че е готов да подкрепи създаването

...
Президентът Румен Радев обяви, че е готов да подкрепи създаването
Коментари Харесай

Румен Радев и Илияна Йотова отчетоха свършеното през втората година от мандата

Президентът Румен Радев разгласи, че е подготвен да поддържа основаването на нов политически план. Убеден е, че в страната ни ще има предварителни парламентарни избори. Държавният глава и вицепрезидентът Илияна Йотова регистрираха свършеното през втората година от встъпването си в служба. Румен Радев разгласи, че основава Съвет за стратегическо развиване, който ще предложи опция на настоящето икономическо развиване. Вицепрезидентът Йотова уточни, че огромна част от нейната активност и на екипа ѝ е била отдадена на изработването на взаимни политики с българите зад граница.

България се намира в сериозен миг от своето развиване съгласно президента Румен Радев, тъй като по думите му, демокрацията губи позиции.
Румен Радев - президент на Република България: Това бе година на илюзорна непоклатимост, повишаване на беззаконието и ерозия на демократичните завоевания.
Според президента, България затъва в институционална обърканост и прикани за съблюдаване на закона. Категоричен е, че би трябвало да се пречупи корупцията, да се отстоява свободата на словото, да се върне чувството на жителите за сигурност и правдивост.

Румен Радев - президент на Република България: Дали бих подкрепил нов политически план - да, в случай че той отстоява тези полезности и работи за модернизацията на България.
Държавният глава упорства за радикална смяна на политическата среда и на стила на ръководство.

Румен Радев - президент на Република България: Въпросът към този момент не е дали, а по кое време във връзка с предварителните избори. Но, с цел да имат те смисъл, би трябвало да имаме реформирани изборни правила, които да подсигуряват почтени избори.

 Румен Радев: Това бе година на илюзорна непоклатимост и повишаване на беззаконието Румен Радев: Това бе година на илюзорна непоклатимост и повишаване на беззаконието
Това бе година на илюзорна непоклатимост и повишаване на беззаконието и ерозия на демократичните завоевания. Това съобщи президентът Румен Радев при доклад...
 © фотоси: Българска телеграфна агенция
Президентът Румен Радев разгласи, че основава Съвет за стратегическо развиване от интелектуалци и специалисти, който да предложи опция на настоящето икономическо развиване.
Румен Радев - президент на Република България: Той ще би трябвало да създаде и предложи други възможности на институционалния блокаж, на икономическия и абстрактен застой, в който се намира страната.
Румен Радев назова бутафорен състезанието за нов изтребител.Смята, че е злепоставил България като благонадежден сътрудник, тъй като е погазил авансово написани и възприети в актуалния свят правила.

Румен Радев - президент на Република България: Модернизацията на въоръжените сили ускори убеждението,че България губи суверенитет и не е в положение сама да взема стратегически решения. Защо се възмущаваме тогава, че не ни пускат в Шенген и Еврозоната?
Дали президентската институция има потребност от повече пълномощия, Румен Радев акцентира, че това зависи от развиването на политическите процеси в страната. И предизвести, че в случай че идващият парламент излъчи компромисна коалиция в името на властта.

Румен Радев - президент на Република България: Т ова ще бъде последното разпределяне на картите в актуалната политическа система.
Относно обвиняването против Елена Йончева за пране на пари от КТБ, Радев сподели, че измежду обществото пораства убеждението, че това е политическо гонене.

Като неоспорим собствен приоритет вицепрезидентът Илияна Йотова уточни запазването на българския език измежду нашите сънародници зад граница. Призова на всички равнища да се положат усиля за това, както и българския език да се признава за матуритетен. упорства мрежата от съботно-неделни български учебни заведения да се разшири.


Илияна Йотова - вицепрезидент на Република България: Предлагаме основаването на Национален фонд, който да подкрепя тези учебни заведения, тъй като надълбоко сме уверени, че тази мрежа би трябвало да се уголемява и няма по какъв начин да доближат ресурсите от национални я бюджет.
Вицепрезидентът счита, че е необходим напълно нов закон за българите в чужбина.
 Илияна Йотова: Време е за нова политика към българите в чужбина Илияна Йотова: Време е за нова политика към българите в чужбина
Голяма част от моята активност и екипа беше отдадена на изработването на взаимни политики с българите зад граница. Това съобщи вицепрезидентът Илияна...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР