Президентът Румен Радев обслужва интересите на опозицията и се е

...
Президентът Румен Радев обслужва интересите на опозицията и се е
Коментари Харесай

Цветанов: Позицията на Радев за Венецуела не кореспондира с тази на развитите демокрации

Президентът Румен Радев обслужва ползите на опозицията и се е трансформирал в техен представител. По тематиката с Венецуела той зае позиция, която не кореспондира с тази на развитите демокрации и нашите сътрудници от Европейски Съюз и Съединени американски щати.
 Стотина на митинг против президента Радев поради позицията му за Венецуела  Захариева: Нямаше по какъв начин България да има друга позиция за Венецуела  Радев отново разкритикува държавното управление за Венецуела
Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с над 400 членове и симпатизанти на ГЕРБ-Шумен.

Цветанов е на мнение, че с наближаването на изборите ще зачестят опитите от страна на Българска социалистическа партия " за дискредитиране на сполучливите политики на ГЕРБ, довели до забележими резултати. "

Нашите политически съперници мъчно могат да одобряват сегашната политическа непоклатимост и икономическо развиване. Затова когато те ни нападат, ние би трябвало да им напомним каква беше обстановката по време на тяхното ръководство и да я съпоставим със обстановката в този момент. Събираемостта в приходните организации от 2014 година се е нараснала с 50%, което в парично изражение е 14 милиарда лева повече пари в бюджета. Въз основа на тези положителни индикатори се чака следващата година приходите да се покачат с още 10%. Брутният вътрешен продукт от 2014 година се е нараснал с 36% и в този момент е 116 милиарда лева, а от 11,5% безработица през 2014 година – през днешния ден е към 5% и даже чакаме да падне, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Докато в Българска социалистическа партия има конфликт на лобита по тематиката кой ще е лидер за листата за европейските избори, при ГЕРБ има доста почтени претенденти, които могат да оглавят листата, констарира Цветан Цветанов.

Все още не сме обсъждали състава на листата, тъй като не са завършили номинационните събрания по места. При ГЕРБ този развой е либерален. Очаквам към края на март да сме подготвени с всички имена, каза той.

Председателят на ПГ на ГЕРБ означи, че упоритостта на партията е да има най-малко 6 евродепутати в идващия Европейски парламент, като даже ще насочи напъните си да вкара още един собствен представител в Екологичен потенциал и по този начин общият им брой да стане 7.

Цветанов заяви още, че след края на европейските избори ще бъде изработен просторен разбор на резултатите, които би трябвало да покажат каква е била ангажираността на всеки един евентуален претендент за кмет или общински консултант.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР