Президентът Румен Радев е съгласувал оставката на главния секретар на

...
Президентът Румен Радев е съгласувал оставката на главния секретар на
Коментари Харесай

Петър Тодоров: Оставката ми беше поискана след посещението на Кирил Петков в министерството

Президентът Румен Радев е съгласувал оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Това съобщи първо в изявление за bTV Тодоров.

„ След визитата на партиен водач в министерството бях извика и с голямо стеснение министърът ми зададе въпрос, гледайки надолу, дали ще си подам оставка, защото имало напрежение. Партийният водач е Кирил Петков. Той пристигна там и това може да бъде тествано по съответния метод – има камери. Изтъквам обстоятелствата “, уточни Петър Тодоров.

Часове, откакто президентът отхвърли да го освободи от поста, както желаеха ръководещите, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров самичък подаде оставка.

„ Да, аз се надявах на това развиване, което към този момент е реалност. Има съгласувателна процедура. Предстои позволение на Министерски съвет и издаване на декрет в околните дни. Очаквах, тъй като знам, че президентът е наясно с моите претекстове - какво е достолепие и чест. Той пази целия бранш „ Сигурност “ от този политически напън, който има сега “, добави той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР