Президентът на Венцеслав Стефанов направи сравнение между две от топ

...
Президентът на Венцеслав Стефанов направи сравнение между две от топ
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Емил Костадинов зарадва цяла България, Бербатов каза майната ви

Президентът на Венцеслав Стефанов направи съпоставяне сред две от топ легендите на българския футбол - Емил Костадинов и Димитър Бербатов. Босът на Славия приказва по настоящи тематики в ефира на Българска национална телевизия. Той съобщи, че не трябва да се унищожава аматьорският футбол и приказва за задълженията на.

" Конгрес през лятото? Недомислица е, несъмнено. Ще се харчат пари, в България всяко знамение е за три дни и на всеки три дни знамение. Без дилетанти, аматьорски футбол по селата и квартали, футбол в България няма да има. Това би трябвало да е ясно. Уличният футбол свърши, учебният футбол свърши. Ако останем и без дилетантите, ще станем леговище за бежанци. Някои мои сътрудници посегнаха на дилетантите, това е неприятно. Аматьорите са водещи във Франция, Англия, Германия - там има по 7-8 дивизии надолу. Ще унищожаваме футбола, в случай че зачеркнем дилетантите.

Централата би трябвало да оглави човек, който е потвърдил с качествата си, че може да даде още и още на българския футбол. Футболът не е бизнес, той е една магия, която очарова всички по света. Не е доста надалеч 1993 година, когато бяхме по улиците. Да елиминираш Франция и след това пристигна лятото в Америка. Това бяха момчета, които бяха възпитани да обичат страната. Сега желаеме да сме 35 пъти първенец или 10 следващи трофеи, българският футбол би трябвало да се управлява от някой, който не желае да прави бизнес, а да работи, да дава. Кирил Домусчиев е добър предприемач, той показваше какъв брой доста пари са влезнали в страната, с помощта на присъединяване на в Европа. Трябва да гледаме на футбола като средство са образование. С моите сътрудници сме 26 години в Славия, в никакъв случай не сме гледали на това начинание като на бизнес.

Да мериш Емил Костадинов и Димитър Бербатов е все едно Лом и Лондон. Да, Бербатов игра в Лондон, само че Емил Костадинов е дал наслада на цяла една нация, а Бербатов сподели: " майната ви, няма да играя за вас българите ". Мисля, че ги помните тези неща.

Президентът на БФС се занимава с националните тимове, с Европа, с лобирането. ПФЛ, АФЛ, хората в Изпълкома са хората, които се занимават главно с развиването на българския футбол. ПФЛ би трябвало да има водеща роля, ръководителят на АФЛ влезе като вицепрезидент на БФС. Президентът на БФС не е Копърфийлд, да щракне с пръсти и подготвени. БФС би трябвало да работи в цялостно съгласие с страната, тя е шапката на всичко.

Ще забележим и това знамение ВАР. И ВАР ще го премахнем след няколко години. Моите сътрудници би трябвало да не изкушават съдиите с предметни и други награди, по тази причина съдиите не свирят както би трябвало. Ясен Петров е постигнал триумфи в Китай. Прие да одобри, без да слага неизпълними условия. Резултатите ще покажат дали има прогрес. Петров би трябвало да направи промяна, каквато имаме в опазването на здравето и така нататък

Футболът е 11 на 11, една топка и един арбитър. Нека против ЦСКА победи по-добрият. Славия е вяра. -добре сме от есента, когато ни налегнаха несгоди. Разговарях няколко пъти с Костантин Папазов, той беше като деятел, търсеше решения за Левски. Преди ЦСКА харчеше доста пари, в този момент Гришата вкара нещата в друго русло. Той сподели, че гледал, гледал и стигнал до 45 милиона отговорности, затворил бележника. А какви са триумфите? Какво е постигнал Левски, че е изхарчил тия пари? Нищо! Принизиха се доста ниско долу. Само заболяването на Синишa Михайлович направи по този начин, че да се върне. Ще продължаваме да продаваме в разнообразни страни ", сподели Венцеслав Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР