Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитно изказване пред Sportal.bg

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитно изказване пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Венци Стефанов за президента на БФС: Скандално! Смени съдията и си призна

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитно изявление пред Sportal.bg по отношение на идния мач на " белите " с Царско село. Според шефа на най-стария столичен клуб персонално президентът на Българския футболен съюз Михаил Касабов е наредил на шефа на съдиите Костадин Стоичков да смени основния арбитър за срещата в комплекс " Царско село ". Касабов е признал на Стефанов за своя ход, като съгласно боса на Славия поръчката идва от притежателя на " царете " Стойне Манолов.

" Преди малко ми се обажда шефът на Съдийската комисия и споделя, че още оня ден са избрани нарядите за кръга в шампионата. Изневиделица обаче под напън от Стойне Манолов Мишо Касабов сменя съдията.

Трябва да подчертая, че нито Иван Славков, нито Борислав Михайлов си е разрешавал такова нещо! Никога не е ставало. Скандално е! Звъннах на Касабов, знаете, че не съм от тези, които си мълчат, и му споделих, че не знам кой е съдията по наряд. Честна дума - и в този момент не знам.

Знам единствено, че назначеният от него арбитър ще бъде е на Антон Попов синът му, от който не се тормозя. Убеден съм, че момчето ще си изкара мача. Притеснен съм от обстоятелството, че може краткотрайно изпълняващият длъжността президент на БФС да анулира решение на Семеен кодекс и да им каже: " Ако не сте съгласни, си подавайте оставките ".

Това Касабов го няма в пълномощията! Какъв е мотивът за това нещо?! Стойне Манолов споделил, че съдията от първия наряд ще му отреже главата. Не знам кой е бил съдията, нямам визия. От Никола Попов не се тормозя, той ще свири правилно, само че Касабов прави неща, които в никакъв случай не се правени поради капризите на някой президент - без значение дали се споделя Венци Стефанов, Стойне Манолов или който и да е.

Такова нещо до момента не се е случвало в българското състезание! Този мач е от " неповторимо " значение очевидно. Аз не върша никакви проблеми, че би трябвало да играем на стадион без лиценз. Ако Михаил Касабов държи на тези неща, не би трябвало да позволява на този стадион да се играят мачове. Кой ще потърси сметка на този краткотрайно изпълняващ длъжността президент човек докога ще своеволничи и докога по този безпардонен метод ще поддържа своите приятли?!

Когато се чухме с него ми сподели: " Това е мое решение, аз го решил, аз имам подозрение ". Казах му, че ме шашва. Той призна, че той го е решил. Казах му: " А имаше ли подозрение на мача с Ботев (Пловдив), когато съдията не чист червен картон и чиста дузпа за Славия ". Отговори негативно ", сподели Венци Стефанов пред Sportal.bg . Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР