Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред репортерите на стадион

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред репортерите на стадион
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Определени съдии са зависими - всички го знаем

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва пред репортерите на стадион " Александър Шаламанов " след равенството (2:2) на " белите " със Спартак (Варна).

" Още преди мача им споделих на момчетата да внимават, тъй като това са най-опасните мачове. Вие го знаете доста добе. Противникът се затваря нормално, играеш пред неговото наказателнот поле, една контраофанзива и те връщат в първи клас. После изравняваш, отново ти повеждат, отново гониш. 

Мога да имам искания към съдията, само че той не повлия на крайния излаз на мача, ние сами загубихме две точки. Казал съм си мнението за Кашай, не значи, че то е меродавно, само че има избрани съдии, които са подвластни - всички го знаем. Разчитах, че като става началник на съдиите има някаква последователност, хората от съдийството са му споделили, само че той взема решение да бъде по този начин, както той желае. 

В днешния случай съдията поемаше отговорност и отъждаше това, което счита, че би трябвало да отсъди. Не спираше да гледа ВАР и МАР по 10 пъти, мога да имам искания, само че в тази ситуация през днешния ден съдията не повлия върху изхода на мача, отново го споделям. 

Че имаш предпочитание да победиш, не те издига в очите, откакто не си победил. Това слънце грее, но не топли, моето момче. Тези две точки бяха доста значими за нас, идващото домакинство с Черно море ще бъде още по-труден мач. Трябва момчетата да се хвърлят като пестник, от тях да стартира всичко, да се борят крепко. Случват се тези неща, Спартак (Варна) играе за личното си оцеляване, упреквам единствено нашите момчета, които не можаха да победят в тази среща ", сподели шефът на " белите ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР