Президентът на САЩ останал учуден, че 7-годишно американче все още

...
Президентът на САЩ останал учуден, че 7-годишно американче все още
Коментари Харесай

Според Тръмп 7-годишните американчета не трябва да вярват в Санта Клаус

Президентът на Съединени американски щати останал изумен, че 7-годишно американче към момента има вяра в Санта Клаус, това стана по време коледния телефонен диалог на президентското семейство с деца от Съединени американски щати.
 Gulliver/Getty Images
Доналд Тръмп и Мелания одобряваха преди Рождество Христово телефонни позвънявания от деца с въпроси къде ли в този момент се намира Санта Клаус, предадоха медии, базирайки се на организация Асошиейтед прес. В един от диалозите Тръмп попитал 7-годишния Коулмън „ Още ли вярваш в Санта? ” След като изслушал отговорът президентът добавил: „ Все отново 7-годишната възраст е крайния период за такова нещо, нали по този начин? ” Очевидно той има пред тип крайният период да се има вяра в приказката за Санта Клаус. След това Тръмп се засмял и споделил: „ Е, добре де, празнувай ”.

Докато Мелания не се опитвала да разколебава вярата на децата в коледните чудеса. На едно от обадилите се деца тя сподели, че Санта Клаус се намира в пустинята Сахара, а на друго – че лети над Мароко и ще бъде при него сутринта на Рождество . „ Да оказвам помощ на децата да наблюдават къде се намира Санта е една от обичаните ми обичаи ” , написа по-късно тя в туитър.
След това президентското семейство посети църковната работа за Рождество Христово във Вашингтонската катедрала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР