Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ще се опита

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ще се опита
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че ще опита да намали разходите отбрана в следващите бюджети

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че ще се опита да понижи разноските за защита в идващите бюджети, откакто усилваше отделяните за задачата средства през първите си години на поста, съобщи Ройтерс.

Очаква се тази седмица следеният от Републиканската партия Сенат да гласоподава за подкрепян от Тръмп бюджет, който включва 738 милиарда $ разноски за защита. С него бюджетният недостиг ще доближи близо 1 трилион $. Бюджетът към този момент е утвърден от Камарата на представителите.

"Сега имаме доста мощна войска. Много по-силна след последния бюджет. И тогава, в някакъв доста неотдавнашен миг, ще мога да се върна към редуциране на разноските ", съобщи Тръмп през вчерашния ден в изявление за кабелната телевизия "Си спан ".

Всички импортирани от президента на Съединени американски щати бюджети от 2017 година насам увеличаваха разноските за защита. Той упреква предшествениците си, че са отслабили армията. Някои републикански политици обаче го упрекват за повишаването на бюджетния недостиг, смятайки го за финансово безконтролно, напомня Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР