Президентът на САЩ Доналд Тръмп вярва, че Русия и Саудитска

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп вярва, че Русия и Саудитска
Коментари Харесай

Тръмп смята, че Русия и Саудитска Арабия още могат да намалят добива на петрол

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп има вяра, че Русия и Саудитска Арабия могат да продължат да понижават производството на нефт и това ще бъде „ натурален развой “ в актуалната обстановка на икономическа рецесия.

Това мнение изрази американският държавен глава, отговаряйки на въпроси на публицисти в Белия дом. Речта му се излъчваше от американски новинарски канали, предава TACC.
След рекордния спад на цената на петрола: Съединени американски щати попълнят стратегическия си запас Междувременно президентът Тръмп разгласи, че ще ограничи миграцията към Съединени американски щати, което може да засегне студентските бригади
Тръмп е бил запитан дали желае Русия и Саудитска Арабия да продължат да понижават производството на нефт, съобщи организация „ Фокус “.

„ Те могат в допълнение да понижат производството. Считам, че това в действителност би трябвало да бъде натурален развой на този стадий “, отговори Тръмп.
Черното злато: Какво значи спадът в цената на петрола и какво следва за промишлеността Светът се къпе в петрол, съвсем няма търсене за него, а местата за съхранението му се изчерпват, написа „ Асошиейтед прес “
Стопанинът на Белия дом означи, че в този момент доста производители би трябвало да понижат добива на нефт.

„ Канада редуцира - и те би трябвало да редуцират “, сподели той и добави, че Съединени американски щати вършат същото. Тръмп изясни, че това е належащо за увеличение на търсенето на нефт, което се срутва.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР