Президентът на САЩ Доналд Тръмп разговаря в Белия дом със

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп разговаря в Белия дом със
Коментари Харесай

Доналд Тръмп обсъжда с Израел мирния си план за Близкия изток

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп беседва в Белия дом със съперничещите си израелски политически водачи Бенямин Нетаняху и Бени Ганц за разискване на мирния му проект за Близкия изток, съобщи ДПА, представена от Канал 3.бг.

Тръмп се срещна поотделно с двамата - с премиера Нетаняху в 16 ч. по Гринуич, а с Ганц в 17.30 ч. по Гринуич. Очаква се Тръмп да оповести мирния си проект за Близкия изток във вторник, когато ще има и втора среща с Нетаняху.

Според критици определеният миг за показване на този кротичък проект - преди израелските парламентарни избори на 2 март и днешните диспути в израелския парламент по молбата на Нетаняху за имунитет от правосъдно гонене за корупция - де факто е интервенция на Съединени американски щати във вътрешната политика на Израел в интерес на Нетаняху, отбелязва ДПА.

Палестинците към този момент отхвърлиха проекта на Тръмп, защото съгласно предварителни известия в него не се планува те да получат Източен Ерусалим за столица на своя бъдеща страна.

Израелският вестник " Йедиот ахронот " заяви в понеделник, че според проекта на Тръмп палестинците няма да имат обща граница с никоя арабска страна с изключение на сред линията Газа и Египет. Освен това се планува Съединени американски щати да признаят еврейските селища на Западния бряг.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в с
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР