Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази пълната си подкрепа за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази пълната си подкрепа за
Коментари Харесай

Тръмп изрази пълната си подкрепа за Джина Хаспъл, номинирана за директор на ЦРУ

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази цялостната си поддръжка за Джина Хаспъл, която е номинирал за шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ макар нейната противоречива роля в загадка стратегия за задържане на хипотетични терористи, предадоха международните организации.

" Моята многоуважавана кандидатка за поста на шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джина Хаспъл е под огъня на рецензиите, тъй като беше доста твърда с терористите ", написа в „ Туитър” Тръмп.

Той добави, че в тези рискови времена, когато Съединени американски щати разполагат с една квалифицирана жена да оглави Централно разузнавателно управление на САЩ, демократите желаят да я отстранят, тъй като тя е била прекомерно твърда против тероризма. " Победи Джина! ", написа Тръмп в „ Туитър”.

В сряда в Сената на американския Конгрес ще се гласоподава номинацията на Хаспъл. Тя поражда дискусия, тъй като през 2002 година е управлявала скришен затвор на Централно разузнавателно управление на САЩ в Тайланд, където арестуваните - хипотетични членове на „ Ал Кайда”, са били неведнъж измъчвани.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР