Президентът на САЩ Доналд Тръмп и севернокорейският лидер Ким Чен-ун

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и севернокорейският лидер Ким Чен-ун
Коментари Харесай

Доналд Тръмп и Ким Чен-ун демонстрираха оптимизъм в началото на втората си среща

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и севернокорейският водач Ким Чен-ун демонстрираха оптимизъм в Ханой при започване на втората им среща, предадоха международните организации.
Двамата водачи първо си стиснаха ръцете пред американски и севернокорейски флагове в първокласния хотел " Метропол ".

" Мисля, че това ще бъде един триумф ", сподели Тръмп пред медиите. Той изрази вяра, че втората среща на върха сред Съединени американски щати и Северна Корея, фокусирана върху денуклеаризацията на режима в Пхенян, ще бъде " по-добра или еквивалентна на първата среща ", съобщи Франс прес.
" Мисля, че вашата страна има превъзходен стопански капацитет, той е необикновен и няма граници. Мисля, че вас ви чака превъзходно бъдеще, доколкото вие сте превъзходен водач. Искам да видя по какъв начин ще стане това и ние ще помогнем да се направи по този начин, че това да се случи ", сподели Тръмп, представен от ТАСС.

Ким пък съобщи, че е сигурен, че този път ще бъдат реализирани позитивни резултати, съобщи Франс прес. " Напълно сигурен съм, че този път ще има огромни резултати, които ще бъдат приветствани от всички. Ще направя всичко по силите си, с цел да се случи това ", сподели Ким.

" Президентът Тръмп прояви геройство, взимайки присъединяване в тази среща на върха. Нашите страни със взаимни старания преодоляват недоверието и проблемите. Аз съм убеден, че срещата на върха ще донесе действителни резултати ", съобщи севернокорейският водач, представен от ТАСС.
Вашингтон изисква от Пхенян да се откаже от нуклеарния си боеприпас в подмяна на повдигане на глобите, само че никакъв съответен прогрес в тази тенденция не беше регистриран от първата среща на сред Тръмп и Ким през юни ми налата година в Сингапур до момента, отбелязва Франс прес.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР